ÇANAKKALE / YENİCE - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Yeni Mah. Ortaokul Sok. No7 17550 Yenice / Çanakkale
Vizyon
Ulu önder Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerleyecek bireyleri yetiştiren değerli öğretmenlerimize laik-demokratik Cumhuriyetin sosyal kazanımlarını gösterecek bir öğretmenevi olmak. Öğretmenlerimizin sosyal kültürel talep ve ihtiyaçlarını karşılayan bir öğretmenevi olmak. Tüm eğitim camiasının gurur duyduğu bir kurumdur. Eğitimcilerin sosyal ve kültürel etkinliklerine destek veren bir öğretmenevi olmak. Evrensel düşünen, çağdaş bireyler yetiştirme gayreti içinde olan eğitimcilerin bir araya geldiği fikirlerinin tartıştığı ve bilgilerin paylaşıldığı bir ortam yaratmak. Kurum olarak bilim ve teknolojinin tüm imkanlarından faydalanmak ve eğitimcilerin de bu imkanlardan faydalanacağı ortam yaratmak. Kurumumuzun bir kültür ocağı haline gelmesini sağlamak kurumsal vizyonumuzu oluşturmaktadır.
Misyon
Ülkemize hizmette ana yapı taşlarından olan öğretmenlerimizin, çalışma saatleri dışında kalan zamanlarda meslektaşları ve yakınlarıyla; dinlenebilecekleri, eğlenebilecekleri, çağdaş, dinamik ve modern bir hizmet merkezi sunmak aynı zamanda da dahil olduğumuz işletmenin amaçları doğrultusunda birikimimizi üretim ve hizmete dönüştürmektir. Hizmet verdiğimiz alanlarda gelişmeleri takip ederek, öğretmenlerimize ve yakınlarına kaliteden ödün vermemek, Yenice Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu´nun Türkiye´nin özlenen ve beklenen öğretmenevi olmasını sağlamak.
Öğretim Şekli :
ADSL (1 Mbit)
Karayolu
Ortaokul Sokak üzerinde, otogara yürüme mesafesindedir.
Kurumumuz ilçe merkezinde olup, Çanakkale´ye 90 km. uzaklıktadır.