ÇANAKKALE / YENİCE - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Şbt

İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Üyeleri Toplantısı Sayın Kaymakamımız Ahmet BAŞER başkanlığında öğretmenevinde yapıldı.

Eyl

Gaziler günü münasebet ile düzenlenen etkinlik kapsamında Kaymakamımız sayın Ahmet Başer öğretmeneviinçe gazilerimize ikramda bulundu.

Eyl

Öğretmenevi Akşam Sanat Okulumuz bünyesinde Kafe Akasyanın açılışı 14/09/2017 Perşembe günü Belediye Başkanımız Sayın Veysel ACAR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail BAYKAL, Daire Amirleri , öğretmenlerimiz ve vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirldi. Sayın Belediye Başkanımız Veysel ACAR kurdele kesimi ile gerçekleştirdiği açılışta emeği geçenlere bu nezih mekanın ilçemize kazandırılması noktasında teşekkür etti.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baykal ve Şube Müdürü Zeki Atik 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile kurumumuzu ziyaret edip öğretmenler günümüzü kutladılar. Kendilerine bu anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür eder tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimizle kutlarız.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 21/11/2016 tarihinde Öğretmenevi Müdürlüğünde TEOG bilgilendirme toplantısı yapıldı. İlçe Kaymakam Vekilimiz Sayın Ahmet Turan ERDEM´inde bir süre katıldığı toplantıda Şube Müdürmüz Zeki ATİK tarafından hazırlanan TEOG sınavı sunusu detaylı şekilde anlatıldı. TEOG sınavı öncesinde ve sonrasında  dikkat edilmesi gerekenler dikkatle anlatılarak sınavın önemi üzerinde duruldu.Toplantıya TEOG sınav merkezi okul müdürleri ve sınavda görevli İl temsilcileri katıldı. Toplantı öncesinde  Öğretmen evi Müdürlüğümüz tarafından tüm katılımcılara kahvaltı verildi.

Eyl

Yenice Öğretmenevi ve ASO olarak öğretmen ve velilerimizin emrinde olduğumuzu belirtir, İlköğretim Haftanızı kutlarım.

Tem

15 Temmuz 2016 günü akşam saatlerinde başlayan menfur darbe teşebbüsü sonucunda hayatını kaybeden ve şehitlik mertebesine erişen tüm güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza, Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve Türk milletine sabır ve başsağlığı dileriz.

Tem

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Mrt

İş sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Musata TÜRKŞANLI´nın kurumumuza yaptığı öneriler doğrultusunda çalışmalarımızı başlattık.

Kas

Yeni nesli mimarı olan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. 24 Kasım öğretmenler günü münasebeti ile ilçemizde ve okullarımızda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Ayrıca Öğretmenevi Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile öğretmenlerimize yemek ikramında bulunuldur.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zülküf Memiş değerlendirmelerde bulunmak için ilçemizi ziyaret etti. Öğretmenevimizde ağırladığımız Sayın Memiş okul ve kurumları ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu. Yatılı bölge ortaokulunda öğrenciler ile birlikte yemek yedi. MTSK sınavını denetleyen İl Milli Eğitim Müdürü okul ve kurum müdürleri ile toplantı yaparak ziyaretini tamamladı.

Kas

Ölümünün 77. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı´nın tüm kahramanlarını bir kez daha şükranla ve rahmetle anıyorum.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.