ÇANAKKALE / YENİCE - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen TEOG bilgilendirme toplantısı ve kahvaltı programına evsahipliği yaptık.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 21/11/2016 tarihinde Öğretmenevi Müdürlüğünde TEOG bilgilendirme toplantısı yapıldı. İlçe Kaymakam Vekilimiz Sayın Ahmet Turan ERDEM´inde bir süre katıldığı toplantıda Şube Müdürmüz Zeki ATİK tarafından hazırlanan TEOG sınavı sunusu detaylı şekilde anlatıldı. TEOG sınavı öncesinde ve sonrasında  dikkat edilmesi gerekenler dikkatle anlatılarak sınavın önemi üzerinde duruldu.Toplantıya TEOG sınav merkezi okul müdürleri ve sınavda görevli İl temsilcileri katıldı. Toplantı öncesinde  Öğretmen evi Müdürlüğümüz tarafından tüm katılımcılara kahvaltı verildi.

Yayın: 22.11.2016 - Güncelleme: 22.11.2016 11:38 - Görüntülenme: 412